Over ons

Kilometerslange stranden, grote steden, themaparken van wereldklasse – vakanties naar Spanje geven je een to-do-lijst, net zo lang als een tapasmenu.

Spaanse charme

Flamencodansers in stippen, trotse Moorse kastelen, matadors met zweet op hun voorhoofd – Spanje roept miljoenen verschillende beelden op. Het land is al jaren favoriet bij Britse vakantiegangers, dankzij de fantastische stranden, het heerlijke klimaat en het feit dat het maar een klein eindje van eigen bodem is.

Vasteland Spanje

Vakanties naar het vasteland van Spanje draaien om de Costa’s. In het noorden van CataloniĆ« vind je de ruige Costa Brava en Costa Dorada. Verder langs de kust liggen de witte zandstranden van de Costa Blanca. En aan de zuidelijke rand van Spanje bogen zich de zonovergoten regio’s Costa de Almeria, Costa del Sol en Costa de la Luz.

De Balearen

Drijvend in de Middellandse Zee, net buiten het Spaanse vasteland, zijn de Balearen. Kies uit het gezinsvriendelijke Mallorca, het rustige Menorca, Formentera buiten de radar en het hippe Ibiza. Onnodig te zeggen dat ze allemaal worden geleverd met prachtige stranden, landelijke landschappen en een ontspannen manier van leven die typerend is voor dit deel van de wereld.

Canarische eilanden

Je vindt de Spaanse Canarische Eilanden net voor de kust van Marokko, in de Atlantische Oceaan. Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife zijn de grote drie, terwijl Fuerteventura zijn stempel begint te drukken op het reiscircuit. Voor een plek gemaakt voor rust en stilte, probeer de minder bekende eilanden La Gomera of La Palma.